Geplaatst op

Trouwkostuums

Brouwer’s mannemode heeft een eigen speciale bruidegomsafdeling. Hier kun je op afspraak jouw trouwpak voor je mooiste dag uitzoeken.

Nog even en het is zover: je trouwdag! Heb je al nagedacht over het trouwpak dat je op die dag wilt dragen? Wordt het een klassiek pak, trendy, of ga je voor extravagant? En waar vind je zulke pakken? Waar krijg je advies waar je ook wat aan hebt? In alle rust en op je gemak, daarom op afspraak, passen en advies krijgen zodat je op de mooiste dag er natuurlijk TOP uitziet. 

Leen en Klaas Brouwer hebben beide al jaren ervaring in het vak en kunnen u net dat stukje extra advies geven om jou als je in je trouwpak staat het echte bruidegomsgevoel te geven. Bijpassende accessoires schoenen, je kan van top tot teen bij Brouwer’s mannenmode terecht. Je trouwkostuum wordt in ons eigen atelier vermaakt. De vermaakkosten zijn in de meeste gevallen gewoon service.
 
Maak op tijd een afspraak!
Wat we veel merken is dat de meeste bruidegommen geen idee hebben hoe lang van te voren er een pak uitgezocht moet worden. Wij adviseren om 14-16 weken van te voren een afspraak te maken voor het uitzoeken van je trouwpak​.