Geplaatst op

Borduurstudio

Wij hebben een professionele borduurmachine van het merk Brother. het is mogelijk om uw bedrijfslogo of logo van uw sportclub voor u op kleding te borduren. Door de professionele software is het mogelijk om van eenvoudige logo’s tot zeer ingewikkelde afbeeldingen en formaten te verwerken.

Wij kunnen op verschillende plaatsen de borduring plaatsen. Is het op de mouw of op een cap dat is geen enkel probleem. Wij rekenen geen aanmaakkosten voor het borduren van een logo dus ook bij kleinere aantallen is het interessant om ons eens te bellen. 

Bel 06 20316468 en vraag naar Marijke.

Wij willen u graag een scherpe offerte aanbieden.

Geplaatst op

Confectie

Bij Brouwer’s mannenmode kunt u terecht voor het aanmeten van een maatkostuum.
Dit gebeurt vaak om verschillende redenen:

  • u heeft een nogal afwijkend maatpatroon en daarom kunt u in de “standaard” maten geen passend kostuum vinden.
  • u wilt een kostuum wat naast een perfecte pasvorm door uw eigen inbreng ook een uniek exemplaar is.

 
Wat zijn de mogelijkheden:
Wij hebben verschillende stofstalen om een kostuum uit te zoeken. Dit is er in verschillende prijsklasses. Zo hebben we onze basiskostuum kompleet vanaf ongeveer 400 euro. 
U kunt uw eigen kleur voering of patroon in de voering of werkje in de voering uitzoeken.
U wilt uw initialen in uw kostuum. aparte knopen? Een extra zak.
 
HET IS ALLEMAAL MOGELIJK.
 
Brouwer’s mannenmode biedt u een exclusief kostuum speciaal voor u gemaakt.
 
Hoe werkt het:

  • U zoekt een staal uit en voering en modelkeuze.
  • U wordt door ons opgemeten aan de hand van een basismaat.
  • Wij nemen de aanpassingen met u door en met een levertijd van 6 tot 8 weken hebt u uw eigen samengestelde kostuum in huis.
Geplaatst op

Trouwkostuums

Brouwer’s mannemode heeft een eigen speciale bruidegomsafdeling. Hier kun je op afspraak jouw trouwpak voor je mooiste dag uitzoeken.

Nog even en het is zover: je trouwdag! Heb je al nagedacht over het trouwpak dat je op die dag wilt dragen? Wordt het een klassiek pak, trendy, of ga je voor extravagant? En waar vind je zulke pakken? Waar krijg je advies waar je ook wat aan hebt? In alle rust en op je gemak, daarom op afspraak, passen en advies krijgen zodat je op de mooiste dag er natuurlijk TOP uitziet. 

Leen en Klaas Brouwer hebben beide al jaren ervaring in het vak en kunnen u net dat stukje extra advies geven om jou als je in je trouwpak staat het echte bruidegomsgevoel te geven. Bijpassende accessoires schoenen, je kan van top tot teen bij Brouwer’s mannenmode terecht. Je trouwkostuum wordt in ons eigen atelier vermaakt. De vermaakkosten zijn in de meeste gevallen gewoon service.
 
Maak op tijd een afspraak!
Wat we veel merken is dat de meeste bruidegommen geen idee hebben hoe lang van te voren er een pak uitgezocht moet worden. Wij adviseren om 14-16 weken van te voren een afspraak te maken voor het uitzoeken van je trouwpak​.

Geplaatst op

Kostuum

Een kostuum of pak is een product wat niet zomaar gekocht wordt.
Daarom besteden wij bij Brouwer’s mannenmode hier extra veel aandacht aan. Wij geven u een eerlijk en goed advies en hebben ervaren coupeuses om het kostuum ook echt perfect te laten zitten. Ieder kostuum wat bij ons gekocht word moet een visitekaartje voor onze winkel zijn en daarom vermaken we gratis en zorgen we dat het perfect de deur uitgaat.

Vaak hebben mensen een verschillende maat colbert en pantalon. 
Wij hebben bij verschillende kostuums de mogelijkheid om de maten los te leveren mix and match kostuums. Bij deze kostuums is het ook mogelijk om er bijvoorbeeld 2 pantalons bij te nemen.

Wij voeren het merk Digel
Digel voert verschillende kostuums ook tot de wat grotere maten als 66 en kwartmaten tot maat 35 
Digel heeft vier verschillende pak pasvormen ruim, iets slanker , slank, superslank.
Brouwer’s Mannenmode heeft deze verschillende pasvormen allemaal op voorraad dus kom langs en laat je verrassen door de ruime keus. 
 
Zoekt u een bijpassend overhemd en das?
Olymp is ons topmerk voor de dress hemden. Schitterende strijkvrije kwaliteiten die we perfect bij onze kostuums laten passen.